S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

E-shop

KONTAKTY

ATELIER QUEEN
ZÁKAZNICKÁ LINKA
tel: +420 723 408 224 po-pá 9-16 hod.
napište nám
IČ: 14901099

NOVINKY

arr3UKONČENÍ SPOLUPRÁCE S ČESKOU POŠTOU s účinností k 24. 1. 2021Vážení klienti, dovolujeme si Vás informovat, že ukončujeme k 24. lednu 2021 spolupráci se... arr3PŘÁNÍ DO NOVÉHO ROKU DĚKUJEME VÁM ZA VAŠI PODPORU PŘEJEME MNOHO ZDRAVÍ TĚŠÍME SE NA DALŠÍ SPOLUPRÁCI V ROCE... arr3TĚŠTE SE S NÁMI NA JEŽÍŠKA :-)Připravili jsme Vám prasátko pro štěstí jako dárek, ke každé objednávce nad 1500,-Kč, které budeme... arr330.04.2020 ROZVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍMilý zákazníci   Tak snad jste všichni zdraví jako řípy. Roušky z Číny nedopadly - je nám líto,... arr320.11.2019 BIATLON VSETÍN BOBRKY  Podpořili jsme Klub biatlonu Vsetín – Bobrky, který bude pořádat v příštím roce v měsíci květnu... arr34.10.2019 SOUTĚŽNAŠE SOUTĚŽ JE U KONCE. DĚKUJEME VŠEM, KDO JSTE SE SOUTĚŽE ZÚČASTNILI. MOC NÁS TO TĚŠÍ, DĚKUJEME... arr31.9.2019 - ZMĚNILI JSME SE PRO VÁSVážení zákazníci, pořídili jsme našemu e-shopu nový kabátek. Chvilku bude trvat, než všechno...

zboží v akci:

naše cena 699,00 Kč (27,39 EUR)
naše cena 199,00 Kč (7,80 EUR)
naše cena 269,00 Kč (10,54 EUR)
naše cena 118,00 Kč (4,62 EUR)
naše cena 179,00 Kč (7,01 EUR)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 99,00 Kč (3,88 EUR)
naše cena 599,00 Kč (23,47 EUR)
naše cena 420,00 Kč (16,46 EUR)
naše cena 230,00 Kč (9,01 EUR)
naše cena 29,00 Kč (1,14 EUR)

Recenze

Přidáno: 17.06.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá reakce.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám mnohokrát za Vaší recenzi, která poslouží pří výběru dalším zákazníkům. Velmi si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásný den, hodně zdraví a těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 12.06.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

S výrobkem nejsem spokojená, težko se dá naaranžovat, protože hodně prosvítá, což není po chemoterapii, kdy chybí vlasy moc žádoucí. Navíc nebyla přiložena faktura a možnost vrácení zboží.

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážená zákaznice,
velmi nás mrzí, že nejste s šátkem spokojena. Jsou to velmi pěkné šátky, ale Vy jste si vybrala vzor "Andrea", který má zadní část z polyesteru - jak je uvedeno v popisu, zboží, a ten bohužel prosvítá a není úplně vhodný pro celkově chybějící vlasy. Pro Váš účel jsou vhodné šátky, kde je uvedeno v popisu složení viskoza, bavlna a plátno. Fakturu nepřikládáme, ta je vám v okamžiku odeslání balíčku odeslána na Váš email, takže si ji v případě potřeby můžete vytisknout. Můžete také kontaktovat naše zákaznické centrum.
Samozřejmě, můžete šátek vyměnit za jiný - pokud si vyberete nebo zboží vrátit do 14 dní.
Vždy se snažíme Vám pomoci, jsme tady pro Vás, proto nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme za pochopení.
ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 24.05.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spolupraca s obchodem výborná a bezproblémová.

 

Vyjádření našeho obchodu

Velmi Vám děkujeme za Vaší recenzi, která poslouží dalším zákazníkům. Moc si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásný den a mnoho zdraví. Těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 13.04.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

První nákup, zcela bez problémů

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám mnohokrát za Vaší recenzi, která pomůže i dalším zákazníkům. Moc si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 08.04.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychle dodáno

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám mnohokrát za Vaši recenzi, která poslouží dalším zákazníkům. Moc si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásné, pohodové Vánoce a mnoho zdraví a těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 07.04.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

první nákup a vše proběhlo skvěle
komunikace obchodu
rychlé zaslání

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám mnohokrát za Vaší recenzi, která poslouží pří výběru dalším zákazníkům. Velmi si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásný den, hodně zdraví a těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 05.04.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost

Vyjádření našeho obchodu

Velmi Vám děkujeme za Vaší recenzi, která poslouží dalším zákazníkům. Moc si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásný den a mnoho zdraví. Těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 21.02.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše ok, bez komplikací, supr!

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám mnohokrát za Vaší recenzi, která pomůže i dalším zákazníkům. Moc si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 15.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nakupovala jsem zde poprvé. Rychle jednání,spokojenost.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám mnohokrát za Vaší recenzi, která poslouží dalším zákazníkům. Moc si toho Vážíme.
Přejeme Vám krásný den, hodně zdraví a těšíme se na Vaše další objednávky.

ATELIER QUEEN
 

Přidáno: 20.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Koupila jsem dvoje náušnice v krabičce,když jsem je otevřela,tak mě zarazilo,že v nich nejsou usazeny,ale jednotlivě zabaleny do igelitu,což mi připomělo čínské způsoby.A taky to tak bylo:shodné náušnice se nabízí na Aliexpress,např.shop UMCHO,jediný rozdíl je v ceně a popisu zboží,kde je uveden původ kamene China,ale český popis označuje za zemi původu Brazílii.Považuji to za velice neseriozní jednání.

 

Vyjádření našeho obchodu

Vážená zákaznice,

je nám líto, že se Vám nelíbí naše zabalení šperků. Všechny šperky, které jsou zasílány přepravci, jsou zabaleny do plastových sáčků a po sléze dány do krabiček nebo okrasných sáčků kvůli přepravě, aby se šperky nepoškodily a neodřely. Záleží na Vás, zda si je vybalíte a dáte do přiložené krabičky či nikoli. Pokud by jste si šperky osobně vyzvedávala, byly by Vám zasazeny do krabičky. Náš dodavatel je z Ruska, a je známo, že se v Číně kopíruje naprosto vše.
Snad Vám krása šperků vynahradí Vaše zklamání.

ATELIER QUEEN
 
YWNiN